1. Predmet sporazuma.
    • Ovaj ugovor vrijedi za web stranicu https://healthy-food-near-me.com i zaključuje se između korisnika ovih stranica i vlasnika web mjesta (u daljnjem tekstu https://healthy-food-near-me.com )
    • Ovaj Ugovor uspostavlja proceduru za primanje, čuvanje, obradu, upotrebu i otkrivanje Korisnikovih ličnih podataka i drugih podataka koje https://healthy-food-near-me.com prima od korisnika web lokacije. Korisnik popunjava lične podatke.
    • Da biste postavili informacije, najavu, koristili web lokaciju na bilo kojoj od web lokacija http: //healthy-food-near-me.com, Korisnik mora pažljivo pročitati ovaj Ugovor i izraziti potpuno slaganje s njegovim uvjetima. Potvrda potpune saglasnosti s ovim ugovorom je korištenje stranice od strane korisnika.
    • Korisnik nema pravo objavljivati ​​informacije, objave, koristiti web stranicu ako se ne slaže sa uslovima ovog sporazuma ili ako nije dostigao punoljetnost kada ima pravo sklapati ugovore ili nije ovlašteno lice kompanije u čije ime se objavljuju informacije, najava.
    • Objavljivanjem informacija na web lokacijama pomoću web mjesta, korisnik unosi lične podatke ili, pružajući te podatke na drugi način, i / ili, izvršavajući bilo kakve radnje na web mjestu i / ili koristeći bilo koji dio Web mjesta, Korisnik izričito pristaje na odredbe ovog sporazuma i pruža https://healthy-food-near-me.com pravo na primanje, čuvanje, obradu, upotrebu i otkrivanje korisničkih ličnih podataka prema uslovima ovog sporazuma.
    • Ovaj Ugovor ne regulira ihttps: //healthy-food-near-me.com nije odgovoran za prijem, čuvanje, obradu, upotrebu i otkrivanje korisnikovih ličnih podataka i bilo kojih drugih podataka trećim stranama koje nisu u vlasništvu ili kojima ne upravlja HTTPS : //healthy-food-near-me.com i pojedinci koji nisu zaposlenici kompanije AvtoTachki .com, čak i ako je Korisnik pristupio web lokacijama, hrani ili uslugama ovih osoba putem https: // zdrave hrane blizu mene .com ili bilten. Povjerljivo u razumijevanju, ovaj je ugovor jedina informacija koja se u šifriranom stanju čuva u bazi podataka web lokacije i dostupna je samo na https://healthy-food-near-me.com.
    • Korisnik potvrđuje da, u slučaju zanemarivanja sigurnosti i zaštite svojih ličnih podataka i podataka o autorizaciji, treće strane mogu dobiti neovlašteni pristup računu i ličnim i drugim korisničkim podacima. https://healthy-food-near-me.com nije odgovoran za gubitke nastale takvim pristupom.
  2. Postupak za dobijanje ličnih podataka.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Kolačići za pružanje usluga, ovisno o tome, na primjer, pohranjivanje podataka u košaricu između posjeta;
    • IP adresa korisnika.
  2. Sve podatke prikupljamo takvi kakvi jesu i ne mijenjaju se u prikupljanju podataka. Korisnik je odgovoran za pružanje pouzdanih podataka, uključujući podatke o ličnim podacima. Https://healthy-food-near-me.com ima pravo, ako je potrebno, provjeriti tačnost pruženih informacija i zatražiti potvrdu pruženih informacija po potrebi pružanje usluga Korisniku.
  3. Postupak korištenja korisničkih podataka.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Uslovi pružanja pristupa bazi podataka.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • na razumne zahtjeve državnih organa koji imaju pravo zahtijevati i primati takve podatke i informacije;
    • ako, prema mišljenju https://healthy-food-near-me.com, Korisnik krši odredbe ovog Ugovora i/ili drugih ugovora i ugovora između https://healthy-food-near-me.com i korisnika.
  7. Kako promijeniti / izbrisati ove podatke ili otkazati pretplatu.
  1. Korisnici u bilo kojem trenutku mogu promjena / brisanje lična informacija (telefon) ili odjavite pretplatu. Rad nekih funkcija https://healthy-food-near-me.com, koje zahtijevaju dostupnost informacija o Korisniku, može biti obustavljen od trenutka promjene/brisanja podataka.
  2. Korisnički lični podaci se čuvaju dok ih korisnik ne izbriše. Dovoljno obavještenje Korisnika o brisanju ili drugoj obradi ličnih podataka bit će pismo (informacija) poslano na e-mail koji je Korisnik odredio.
  3. Zaštita podataka.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontakt adresa u slučaju pitanja.
  4. U slučaju pitanja, želja, žalbi u vezi sa informacijama koje pružate, obratite se na e-adresu: Support@healthy-food-near-me.com. Na pisani zahtjev i uz predočenje dokumenta kojim se utvrđuje njegov identitet i autoritet, korisniku možemo pružiti informacije o postupku dobivanja podataka o lokaciji baze podataka.
  5. Promjene politike privatnosti.
  6. Možemo promijeniti uslove politike privatnosti. U tom ćemo slučaju zamijeniti verziju na stranici s uvjetima, zato povremeno provjeravajte https://zdrava hrana- blizu-me.com/ ugovor o privatnosti Sve promjene Sporazuma stupaju na snagu od trenutka objavljivanja. Korištenjem Web mjesta, Korisnik potvrđuje prihvaćanje novih uslova Politike privatnosti u formulacijama koje su na snazi ​​u vrijeme kada Korisnik koristi Web mjesto.
  7. Dodatni uslovi.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. U slučaju da se bilo koja odredba Politike privatnosti, uključujući bilo koji prijedlog, klauzulu ili njezin dio, smatra suprotnom zakonu ili nevaljanom, to neće utjecati na preostale odredbe koje nisu u suprotnosti sa zakonom, one ostaju u pune snage i valjane, a svaka nevaljana odredba ili odredba koja se ne može ispuniti bez daljnjeg djelovanja stranaka, smatra se izmijenjenom i dopunjenom u mjeri u kojoj je potrebno osigurati njenu valjanost i mogućnost provedbe.
  3. Ovaj se ugovor proteže na korisnika od trenutka kada koristi web lokaciju, uključujući postavljanje oglasa, i vrijedi dok se na web lokaciji ne pohrane bilo kakve informacije o korisniku, uključujući lične podatke.